Talerør til de lokale politikere
i Syddjurs Kommune

Vi håber, at du vil hjælpe med dels at gøre opmærksom på problemer og muligheder, som dit Distriktsråd kan hjælpe med at få løst/sat i gang, og dels hjælpe os med at få flere medlemmer.

Vi håber at du vil bruge dit netværk til at agitere for vigtigheden af at have et lokalt talerør til de lokale politikere. Jo flere vi er, jo lettere er det at løse opgaverne.

Vi håber på at få en stor spredning af profiler og alder på Distriktsrådet medlemmer.

Generalforsamling i Ebeltoft Distriktsråd

Mandag d. 18. marts 2024 kl. 18:00
Toppen af Ebeltoft, Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft.
Tilmelding på www.toppenafebeltoft.dk/events

 

Vel mødt til generalforsamling i Ebeltoft Distriktsråd. Vi starter mødet med en bid smørrebrød og afslutter med en workshop, hvor vi sammen bliver klogere på, hvad der er vigtigt for Ebeltoft, og hvad distriktsrådet blandt andet skal fokusere på i 2024.

Har du lyst til at være med i Distriktsrådet?

Det er muligt at stille op til bestyrelsen på dagen, men du er også velkommen til at kontakte rådet på: ebeltoftdistriktsraad@gmail.com eller på telefon 52903910 (forperson, Vibe Bregendahl), hvis du er interesseret i at høre mere om rådets arbejde og muligheden for at være med.

Program:

Dørene åbner kl.17:30
Spisning kl.18:00-18:30
Generalforsamling kl.18:30-20:30

Agenda:

1. Velkommen og valg af dirigent
2. Bestyrelsens årsberetning
3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab og budget
4. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
5. Valg af revisor
6. Behandling af eventuelt indkomne forslag (forslag skal være forpersonen i hænde senest d. 1. februar jf. vedtægterne)
7. Workshop: Hvad er vigtigt for Ebeltoft, og hvordan kan vi løfte byens udvikling sammen?
8. Eventuelt

Vision for Ebeltoft Distriktsråd

Ebeltoft Distriktsråd skal være et respekteret talerør. Både borgere og politikere skal have tillid til Distriktsrådet.
Borgere og foreninger skal opleve, at Ebeltoft Distriktsråd er kompetent, og at borgerne kommer tættere på politikerne og beslutningsprocesserne gennem Distriktsrådet.Politikerne skal opleve, at Distriktsrådet skaber en effektiv dialog med lokalområdet, og atde forskellige muligheder og problemer kommer på bordet. De besluttende myndighederskal opleve en stor nærhed med Ebeltoft lokalområde og udviklingen af Ebeltoft.